Diensten

Bij MediaPloeg bieden we verschillende diensten aan en kun je zelf bepalen van welke je wel en niet gebruik wil maken. Wil je meer te weten komen over de prijzen, vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Website

Op zoek naar een website die jouw bedrijf op de juiste manier afspiegelt? Wij ontwerpen jouw volledige website van de grond af, geoptimaliseerd naar jouw doelen en naar dat waar jij en jouw bedrijf voor staan. Heb je zelf al een idee voor een website? Ook dat is mogelijk. Zo zorgen we dat jouw website in alles de identiteit van jouw bedrijf uitstraalt.

Offerte aanvragen

SEO

Ben je slecht vindbaar in de zoekmachine van Google? De drie belangrijkste pijlers binnen Search Engine Optimalisatie zijn content, techniek en linkbuilding. Wij optimaliseren jouw teksten op basis van de voor jou relevante zoektermen, zorgen dat technisch alles in orde is, en helpen jou met linkbuilding en linkmanagement.

Offerte aanvragen

Marketing

Trekt jouw website niet genoeg bezoekers? Of verlaten bezoekers jouw website zonder te converteren? Aan de hand van display bannering en online retargeting campagnes trekt jouw website meer verkeer en halen we verloren bezoekers weer terug. Zo zorgen we dat jouw doelen behaald kunnen worden.

Offerte aanvragen